Telefon: 0722 586 347
Tel/Fax: 021 3153700

Modele Ministatii de Epurare MSE A

Ministatiile de epurare de tip MSE A: Au fost proiectate si dimensionate pentru a garanta deversarea apei uzate intr-un dren si respcta limitele impuse de normele NTPA 001/2002. Acestea sunt cu o capacitate de 1.000 de litri si sunt compuse din 2 rezervoare din polipropilena subterane dotate cu o suflanta pentru aerare si cu un drenaj propriu care colecteaza totalitatea apelor menajere produse in gospodariile dotate cu apa curenta pentru a fi drenate si grosierul fiind preluate prin vidanjare. Au marele avantaj ca nu trebuiesc vidanjate des, ci 20-24 luni, implicand costuri mici (avand in vedere ca o familie de 5 persoane consuma aproximativ 1.000 litri apa menajera pe zi) si  nici nu degaja mirosuri neplacute.
Aceste dispozitive sunt usor controlabile, ocupa foarte putin spatiu, aproximativ 3 mp, iar montajul se face in doar 2-3 zile.
Domeniul de utilizare al produsului este:
Ministatiile de epurare Tecoprest Com tip MSE A sunt sisteme de epurare de tip biologico-oxidativ; actiunea de epurare este realizata prin popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerarea fortata a apelor menajere care se hranesc cu substanta organica din apele reziduale, scazand nivelul de poluare pana la valorile admise de normativul NTPA 001/2002
INFORMATII SUPLIMENTARE:
Echipamentul este realizat prin tehnologii avansate si are in componenta materiale si accesorii de calitate recunoscuta si certificata.
Echipamentul nu are impact negativ asupra sanatatii umane, faunei si a mediului inconjurator.

Caracteristici
Sapatura 3m x 1m x -1.3m de la conducta 6 mc
Suprafata ocupata la sol 3 mp
Pietris de rau spalat sort 16-31 5 mc
Rezervor de separare 500 litri 1 buc
Rezervor de limpezire si epurare 500 litri 1 buc
Suflanta 1 buc
Difuzor de aerare 1 buc
Umplutura cu pamant 1 mc
Perioada de vidanjare 20-24 luni
Perioada de garantie 12 luni
Durata de viata 10 ani

 

Mod de montare:

Pasul 1: Se face o sapatura (numai manual) cu diametru de 3m x 1m suprafata la sol si cu o adncime de -1.3m de la conducta de scurgere in jos.
Pasul 2: se pune o masa de pietris de rau spalat sort 16-31 aproximativ 0.5m pe fundul gropii.
Pasul 3: se moteaza rezervoarele, dupa care se mufeaza rezervoarele la conducta de scurgere si drenaj si se umple pa langa rezervoare cu pietris.
Pasul 4: se monteaza chitul de aerare.
Pasul 5: se pune unplutura cu pamant peste ministatie si se niveleaza zona.

Ministatiile de epurare tip MSE A se monteaza in orice localitate unde nu exista posibilitatea de racordare la o retea de canalizare si este circulabil doar pietonal nu auto.
Pamantul rezultat din sapatura nu este ridicat de catre noi de la locul sapaturii, ramanand in sarcina clientului.