Telefon: 0722 586 347
Tel/Fax: 021 3153700

Fose individuale - Fose Septice RH (produse in Belgia)

FOSE SEPTICE 1.000RH – 6.000RH

Fosele septice - sunt ansamble monobloc din LLDPE (polietilena), foarte rigide si sunt totdeauna supuse unui control de calitate. In plus, polietilena este rezistenta la cea mai mare parte a produselor chimice. Fosele sunt prevazute intotdeauna cu capac.

Functionare fose septice:

Fosa septica primeste ape reziduale de la toalete (nu apa pluviale). In fosa se face o separare intre particule solide, care formeaza un depozit malos, si particule mai usoare care formeaza o crusta la suprafata apei din fosa. Aceasta crusta nu lasa sa treaca oxigenul. Procesul de fermentare cu bacterii anaerobe acre se desfasoara, transforma particulele solide in particule solubile.Acest proces diminueaza cantitatea malului. Fluidul care se formeaza este dirijat catre scurgeri.

Instalare fose septice:

Fosa septica - se amplaseaza in pamant si de preferinta cat mai aproape de WC-uri. Sapati groapa suficient de mare pentru a putea amplasa Fosa Septica fara probleme. Fundul gropii trebuie sa fie acoperit cu un strat de nisip stabilizat de 20 cm. Coborati Fosa Septica si racordati tuburile de PVC (D=125mm).

Verificati pozitia intrarii si iesirii si plasati Fosa Septica perfect orizontal.

Umpleti Fosa Septica cu apa si executati unplerea simultana in jurul fosei cu nisip stabilizat (grosime de minim 25mm). Daca distanta intre partea superioara a fosei si supratafa este mai mare de 30cm, sau daca Fosa Septica este situata intr-un loc unde exista circulatie de vehicule, trebuie prevazuta cu dale de beton in jurul capacului.

Atentie, aceste dale trebuie postata pe nisipul stabilizat care se afla in jurul fosei, si nu pe fosa propriu zisa.

Intretinere fose septice:

Fosa septica Trebuie vidanjata in fiecare an. Dupa vidanjare, intotdeauna umpleti fosa cu apa.

Garantie fose septice:

Fosele septice sunt garantate impotriva oricaror vicii de fabricatie in masura in care toate instructiunile de instalare au fost respectate.

Precautii fose septice:

Nu tineti produsul la indemana copiilor.

Fabricantul isi declina orice responsabilitate in caz de folosire necorespunzatoare a produsului.

Fose Arges Pitesti Str. Unirii, Nr 13 110013 0766 245541; 0722 586347