Telefon: 0722 586 347
Tel/Fax: 021 3153700

Fose septice Bucuresti

Daca locuiti intr-o zona unde nu exista canalizare singura metoda prin care puteti trata deseurile menajere este sa cumparati o fosa septica ecologica. Aceasta foloseste procese naturale pentru tratarea apelor uzate bazate in general pe bacterii anaerobe si eliminarea lor in natura cu ajutorul campului de drenaj unde va avea loc cel de al doilea proces de epurare ajutat de bacteriile aerobe.

Cum functioneaza o fosa septica?

Apa menajera ajunge in fosa si materiile solide se depun pe fundul rezervorului formand un strat de namol. Grasimile sunt mai usoare si se ridica la suprafata alcatuind un strat care actioneaza ca si capac in interiorul fosei unde incepe un proces natural de descompunere a materiilor solide si eliminarea apei printr-un camp de drenaj format din tevi perforate. Aici va avea loc si procesul de epurare care este realizat de catre sistemul natural al solului si practic pamantul va actiona ca si filtru care elimina substantele daunatoare ce pot sa afecteze sanatatea oamenilor si pot avea un impact negatv asupra mediului.

Cum selectam fosa septica?

Toti proprietarii de case care vor sa cumpere fose ecologice vor trebui sa tina cont de toate criteriile de selectie. Este important sa stiti numarul de persoane care vor folosi fosa septica. De asemenea, este foarte important sa se stie frecventa cu care va fi folosita fosa. Avand toate datele acestea veti putea estima marimea necesara a fosei.

Un criteriu la fel de important este si bugetul alocat. Cu cat aveti un volum mai mare cu atat va creste si pretul. In cazul in care cumparati o fosa ecologica mare, atunci perioada de vidanjare va fi mult mai mare. Cand cumparati propriul sistem pentru tratarea apelor uzate este foarte important sa tineti cont de raportul cost pe litru si daca in pret compania include si transportul, accesoriile si montajul. Sunt multe firme care ofera fosele la costuri mici dar nu include nimic.

Fose Arges Pitesti Str. Unirii, Nr 13 110013 0766 245541; 0722 586347