Telefon: 0722 586 347
Tel/Fax: 021 3153700

Despre Companie

Tecoprest Com este o firma privata cu capital integral romanesc, este compania potrivita la timpul potrivit si  un partener de afaceri care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient  cu produse si servicii specifice protectiei mediului inconjurator adaptate cerintelor fiecarui beneficiar la cel mai inalt nivel. Specialistii nostri folosesc metode si tehnica performanta de ultima generatie, implementand produse de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil.

Rezultat al unei echipe cu experienta de aproape 10 ani în tratarea apelor uzate si management de proiect, Tecoprest Com îsi propune sa redefineasca standardele de calitate ale serviciilor de tratare a apelor menajere de pe piata româneasca prin valorile care stau la baza filozofiei noastre de business: responsabilitate în tot ceea ce facem, respect fata de partenerii nostri si deschidere catre inovatie.

Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne sa ne adaptam foarte usor cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie si oferind astfel rezultate exceptionale.

Solutiile promovate pentru diverse probleme de mediu sunt rezultate ale experientei si colaborarii intre specialistii, precum si folosirii unor tehnologii de varf din tari cu traditii in domeniul protectiei mediului ca Japonia, Germania, Anglia si Statele Unite.

Calitatea serviciilor: Calitatea serviciilor este preocuparea majora a companiei noastre. Din acest motiv am structurat fluxul activitatii astfel încât dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii în cel mai scurt timp posibil. În activitatea de tratarea apei uzate, revizorii cu experienta de aproape 10 ani si utilajele utilizate constituie standardul de calitate propus de Tecoprest Com.

Stim sa fim flexibli si sa ne adaptam intotdeauna cerintelor specifice ale fiecarui proiect in parte.

De-a lungul timpului, am colaborat si continuam sa colaboram cu parteneri din toate domeniile atât în ceea ce priveste tratarea apelor uzate cât si serviciile de remediere a foselor existente.

Tinem sa le multumim tuturor clientilor nostri care s-au convins de calitatea oferita de Tecoprest Com SRL la scurt timp de la înfiintarea sa, tinem sa le multumim primilor nostri clienti care au avut încredere în noi si în entuziasmul nostru si de asemenea, tinem sa le multumim si celor cu care noi nu am colaborat înca dar care vor apela la noi si vor dori sa ne încredinteze programe importante de tratare a apelor menajere uzate în domeniul foselor septice ecologice si ministatiilor de epurare a apei.

Multumim si acelor clienti - persoane fizice - care au achizitionat fose septice ecologice si activatori pentru fose de la sediul nostru.

Firma este agreeata pentru montarea foselor septice.

Numai aici veti gasi un sfat competent privitor la fosele septice.
Numai aici aveti garantia unei fose simple si usor de exploatat.
Numai aici gasiti o fosa septica verificata la inundatii.
Numai aici gasiti o fosa septica cu agrementare de mediu.
Numai noi stim sa adaptam o fosa de beton astfel ca sa uitati de vidanjare.
Numai aici aveti garantia unei lucrari fiabile verificata de cele peste 500 de fose septice realizate in ultimii 3 ani.

 

Fose Septice

Aceste fose septice sau fose ecologice sunt de fapt niste rezervoare hidroizolate subterane care colecteaza totalitatea apelor menajere produse in gospodariile dotate cu apa curenta pentru a fi drenate si grosierul fiind preluate prin vidanjare si apoi tratate in statii de epurare orasenesti.

Fose septice, diverse stadii de montajAu marele avantaj ca nu trebuiesc vidanjate des, implicand costuri mici si  nici nu degaja mirosuri neplacute.

Fosele septice sunt usor controlabile in caz de avarie si se folosesc de obicei pentru orice situatii cat si situatii temporare.

Avantajele foselor septice
  • Etanseitate absoluta – nu  exista riscul de scurgeri.
  • Rezistenta exceptionala la locuri (rezista la o forta de 83 kN conform testelor efectuate de producator) si variatii de temperatura.
  • Durata de viata net superioara foselor similare din beton sau din poliester.
  • Omogenitatea materialului folosit in fabricatia fosei septice garanteaza o degradare aproape nula a fosei, evitand porozitatea.
  • Peretele interior al fosei impiedica degradarea fosei spre deosebire de fosele clasice din beton care nu sunt rezistente la atacul anhidridelor sulfuroase si de fosele din poliester care nu sunt rezistente la degradarea fibrelor.
  • Materialul din care este fabricata fosa este imputrescibil si are o durata de viata ridicata.
Fose Arges Pitesti Str. Unirii, Nr 13 110013 0766 245541; 0722 586347